εγκατασταση οικιακου δικτυου η/υ

Σε περίπτωση που στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας υπάρχουν περισσότεροι από έναν ηλεκτρονικοί υπολογιστές αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία οικιακού δικτύου. Με το οικιακό δίκτυο οι υπολογιστές θα μπορούν να κάνουν κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών καθώς και κοινή χρήση της γραμμής του internet.

 

Η εγκατάσταση ενός οικιακού δικτύου μπορεί να γίνει ενσύρματα ή ασύρματα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, κάνει την απαραίτητη μελέτη για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί και στη συνέχεια δικτυώνει τις συσκευές και τους υπολογιστές σας.

Σε περίπτωση μεγάλων αποστάσεων (π.χ μεταξύ ορόφων) αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση εξοπλισμού ενίσχυσης του ασυρμάτου σήματος με ειδικές κεραίες και αναμεταδότες σήματος (repeaters) για την απροβλημάτιστη ασύρματη σύνδεση. Επιπλέον, ρυθμίζουμε τις συσκευές σας ώστε να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο και εγκαθιστούμε παντός τύπου modem ή router, ενώ εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της σύνδεσής σας από υποκλοπές ενεργοποιώντας την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:
  • Έλεγχος συμβατότητας εξοπλισμού
  • Μελέτη χώρου τοποθέτησης εξοπλισμού για την μέγιστη δυνατή κάλυψη του χώρου
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση modem-router.
  • Δημιουργία κωδικού πρόσβασης και ενεργοποίηση της ασφάλειας μέσω κρυπτογράφησης
Ρωτήστε μας εδώ για το κόστος εγκατάστασης.
primi sui motori con e-max