ανακτηση δεδομενων απο σκληρο δισκο

Κάνατε Format και αποφασίσατε οτι χρειάζεστε τα αρχεία σας ; Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για την παραλαβή του δίσκου σας.

Η επαναφορά αρχείων μετά απο format είναι μια διαδικασία Λογικής Ανάκτησης δεδομένων και είναι σχεδόν εγγυημένη εάν ο χρήστης ΔΕΝ γράψει δεδομένα στο σκληρό δίσκο.
Αν τα δεδομένα σας είναι κρίσιμα για εσάς, μην αποπειραθείτε να επέμβετε στο δίσκο καθώς μπορεί με κάποια επέμβαση απο εξωτερικό πρόγραμμα να μειώσετε τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σας. Αν δεν έχετε πρόβλημα να χάσετε κάποια απο τα δεδομένα σας και θέλετε να αποπειραθείτε να προσπαθήσετε, υπάρχει μια πλειάδα προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, χωρίς όμως εγγυημένο αποτέλεσμα.

Στάδια της υπηρεσίας ανάκτησης:
  • Ο πελάτης προσκομίζει στα γραφεία μας, ή αποστέλλει με Courrier το μέσον που επιθυμεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων.
  • Ενημερώνεται ο πελάτης για το ποσοστό του δίσκου που είναι ανακτησιμο, χωρίς όμως να έχουμε πλήρη εικόνα των αρχείων.
  • Στέλνουμε μια φόρμα στον πελάτη, η οποία πρέπει να υπογραφτεί και να επιστραφεί με Fax στην εταιρία μας. Στη φόρμα ο πελάτης υπογράφει οτι αποδέχεται τη διαδικασία ανάκτησης. Επίσης υπογράφει ότι μετά την ανάκτηση έχει τις ακόλουθες δύο επιλογές και μετά το μέσον μπορεί και να καταστραφεί.
  • Παραλαμβάνει μια λίστα με e-mail που περιέχει όλα τα αρχεία που μπόρεσαν να ανακτηθούν
  • Ο πελάτης μετά την παραλαβή της λίστας πληρώνει στο ακέραιο την τιμή που υπέγραψε ή πληρώνει τα έξοδα μεταφοράς και επιστρέφει σε αυτόν το μέσον αποθήκευσης.
Ρωτήστε μας εδώ για το κόστος της υπηρεσίας.
primi sui motori con e-max